Het perspectief van Moshe Beukers

Moshe Beukers, advocaat bij Bres advocaten

“Mensen komen door een juridische procedure vaak in een totaal andere wereld terecht. Die kunnen ze zelfs als bedreigend ervaren.”

Ingewikkelde juridische puzzels
“Ik houd juist van juridische puzzels. Hoe ingewikkelder, hoe beter. Iedere procedure is natuurlijk anders. Door analytisch-inhoudelijk en nuchter naar de specifieke situatie van mijn cliënt te kijken, kan ik een vertaalslag maken. Het doel is de cliënt zo veel mogelijk duidelijkheid te geven over de kansen en risico’s van een procedure.

Weten waar rechters op letten
Wezenlijk in de relatie vind ik vertrouwelijkheid, goede communicatie en mijn onvoorwaardelijke partijdigheid. Ik ga altijd voor het belang van mijn cliënt. Door goed te luisteren, mee te denken, de juiste vragen te stellen en op alle mogelijke manieren mijn deskundigheid in te zetten. Wat meespeelt is dat ik jaren bij de rechtbank heb gewerkt. Ik weet waar rechters op letten en waar de knelpunten liggen in juridische procedures. Dat perspectief neem ik mee in mijn werk; het is in het voordeel van mijn cliënt.”

 

CV + specialisme

Moshe Beukers is sinds september 2014 werkzaam bij Bres advocaten. Zij is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast haar studie is zij werkzaam geweest bij de rechtbank Noord-Nederland. Zij heeft ervaring opgedaan in bestuursfuncties, zowel bij Het Juridisch Spreekuur als bij andere maatschappelijk betrokken projecten. Momenteel is zij bestuurslid bij de Stichting Jonge Balie Nederland (www.sjbn.nl).

Moshe adviseert en procedeert op het gebied van onroerend goedrecht, met name in zaken die betrekking hebben op bouw-, huur- en contractenrecht.