Infodesk Ondernemers: Betaalbaar juridisch advies

Juridische risico’s verminderen en tegelijk besparen op de inkoop van juridische diensten. Hoe kan dat? Heel eenvoudig. Met de Infodesk Ondernemers van Bres advocaten. Sluit u nu een abonnement af? Dan profiteert u van een aantrekkelijk kennismakingsaanbod.

Snelle hulp bij arbeidsjuridische kwesties

Als werkgever heeft u regelmatig te maken met zaken als ontslag, re-integratie, opstellen van arbeidscontracten, proeftijd, een OR, arbeidsongeschiktheid, een concurrentiebeding of arbeidsconflict. Dan is het fijn als u en uw HR-medewerkers terug kunnen vallen op het deskundig advies van echte specialisten, zodat u tijdig de juiste besluiten kunt nemen bij arbeidsjuridische vragen of problemen. Zo voorkomt u complexe en kostbare juridische procedures.

Wilt u meer weten of direct profiteren van een aantrekkelijk kennismakingsaanbod? Neem dan contact met ons op.

“Bres kent ons bedrijf door en door. De advocaten begrijpen bij arbeidskwesties direct wat voor ons van belang is.” Maarten Hoornsman, sr. HR-consultant van Bidvest Deli XL B.V. te Ede

Enkele voordelen van de Infodesk Ondernemers:

  • Bel op elk moment van de werkdag met onze advocaten voor persoonlijk advies
  • Laat uw contracten, brieven of documenten beoordelen op juridische risico’s
  • Put uit onze databank van modelcontracten en -brieven (bijvoorbeeld huurcontracten of arbeidsovereenkomsten)
  • Blijf op de hoogte van actuele juridische onderwerpen via onze mailings

Infodesk ondernemers

Jarenlange branche-ervaring, bewezen deskundigheid

Bres advocaten werkt al vele jaren voor inmiddels honderden ondernemingen in verschillende branches. Van groot tot klein, in heel Nederland. Onze advocaten zijn meer dan thuis in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en onroerend goedrecht.

“Wanneer ik bel met een vraag over human recources, dan krijg ik advies dat ik direct kan toepassen.” Benita Sinnige, HR-adviseur van Smurfit Kappa MNL Golfkarton te Soest

Profiteer nu van ons kennismakingsaanbod

Geen financiële verrassingen? Kies dan voor de Infodesk Ondernemers van Bres. Sluit u nu een abonnement af, dan profiteert u van een aantrekkelijk kennismakingsaanbod. Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer (035) 601 59 07 of mail Kees Schoonderbeek of Jan Erik van der Wolf.